Admissions July 2018: Procedure for Finally Selected Candidates

1. Selected Students shall Download the Medical Form (click here).
    Get the CERTIFICATE OF MEDICAL FITNESS at their own convenience by a Registered Doctor.

चयनित विद्यार्थीगण मेडिकल फॉर्म डाउनलोड करें (यहां क्लिक करें)
    किसी रजिस्टर्ड डॉक्टर द्वारा अपने स्तर से मेडिकल फिटनेस का प्रमाण पत्र प्राप्त करें।

2. Get the Admission File from the Reception of ‘Shri Vallabh Bhai Patel Building‘ on payment of Rs. 500/-.

500/- रुपये के भुगतान पर ‘श्री वल्लभ भाई पटेल बिल्डिंग‘ के स्वागत कक्ष से एडमिशन फ़ाइल प्राप्त करें।

3. Get the documents verified by the authorized person of the Respective Department. The authorized person will sign on the Admission form. (List of Departments – click here)

संबंधित विभाग के अधिकृत व्यक्ति द्वारा सत्यापित दस्तावेज़ प्राप्त करें। अधिकृत व्यक्ति प्रवेश फॉर्म पर हस्ताक्षर करेंगें । (विभागों की सूची – यहां क्लिक करें)

4. Pay the Semester Fees only through online mode using your Student ID. The Student ID is displayed on your Entrance Exam Admit Card as shown below (For Payment click here)

केवल ऑनलाइन मोड के माध्यम से, अपने स्टूडेंट आईडी का उपयोग कर, सेमेस्टर शुल्क का भुगतान करें। स्टूडेंट आईडी आपके एंट्रेंस एग्जाम एडमिट कार्ड पर प्रदर्शित किया गया है, जैसे की नीचे दिए गए चित्र में दिखाया गया है । (भुगतान हेतु यहाँ क्लिक करें)

5. Collect ‘Token’ from Prayer Hall, Room No. 106 ‘Shri Ram Bhawan Building

प्रार्थना हॉल, कक्ष संख्या 106 ‘श्री राम भवन बिल्डिंग‘, से ‘टोकन‘ प्राप्त करें।

6. Finally Reach Room No. 104, Committee Room, ‘Shri Ram Bhawan Building‘ for Admission Form Submission and Hostel Room allotment.

अंत में, एडमिशन फार्म जमा करने और छात्रावास कक्ष आवंटन के लिए समिति कक्ष, कक्ष संख्या १०४, ‘श्री राम भवन बिल्डिंग‘ पहुंचें।

NOTE:

Selected Students should get their medical examination performed at their own level by a Registered Doctor and submit the Medical Certificate along with the Admission Form.
चयनित विद्यार्थीगण अपना चिकित्सकीय परीक्षण अपने स्तर से किसी रजिस्टर्ड चिकित्सक से करवाकर मेडिकल सर्टिफिकेट देसंविवि में प्रवेश फॉर्म के साथ जमा करवा दें

Copyright © 2002-2018.
Dev Sanskriti Vishwavidyalaya.