Inter-university Yoga competition was organized by Kurushetra university between 18 to 21st February in Kurushetra. As many as 45 Universities participated in the competition under male and female category. DSVV also participated in the event under the able guidance of Team manager Dr. Amrut Gurvendra and Team coach Dr. Sunil Kumar and Dr. Bhavana Shirvastava.

In this competition, DSVV’s men’s team has won third prize in male category and the women’s team has won sixth prize in female category. Our university’s esteemed Chancellor and honorable Shail Didi has congratulated and sent blessings to the winning team.

अन्तर विश्वविवि योग प्रतियोगिता का आयोजन कुरुक्षेत्र विवि कुरुक्षेत्र में १८ से २१ फरवरी २०१२ को किया गया, जिसमें ४५ विश्वविघालयों के पुरुष व महिला वर्ग के प्रतिभागियों ने भागीदारी की । इस प्रतियोगिता में देव संस्कृति विवि के पुरुष वर्ग ने तृतीय व महिला वर्ग ने छटा स्थान प्राप्त किया ।

टीम मैनेजर डॉ. अमृत गुर्वेन्द्र व टीम कोच के रुप में डॉ. सुनील कुमार व डॉ. भावना श्रीवास्तव ने भागीदारी की ।
विवि के माननीय कुलाधिपति तथा श्रद्धेया शैल जीजी ने विजेता छात्रों को शुभकामनाएँ व आशीर्वाद प्रदान किया ।